Ga naar de inhoud

Over ons

Bent u op zoek naar een goede advocaat in Vlissingen en omstreken die u optimaal kan bijstaan in uw juridische kwestie of zaak? Voor de juiste expertise bent u op het goede adres bij 2B Legal. Het werkterrein van ons omvat vrijwel alle mogelijke rechtsdisciplines.

2B Legal heeft een zeer divers en tevreden cliëntenbestand dat bestaat uit particulieren en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Wij zijn actief voor cliënten in heel Nederland. Ook diverse rechtzoekenden uit België en Duitsland vinden de weg naar ons. We werken naast Vlissingen ook onder andere voor de regio’s Middelburg, Burgh-Haamstede,Vlissingen, Borsele, Westkapelle, Breskens, Kruiningen, Zierikzee, Renesse,Yerseke, Brouwershaven, Bruinisse en Sluis.

Ons is een strategisch samenwerkingsverband van ieder in hun eigen vakgebied gespecialiseerde advocaten. In nauwe onderlinge samenwerking zetten wij ons tot het uiterste voor u in. Wij denken actief en proactief met u mee en helpen u door middel van adequate advisering op het juiste moment en de juiste beslissingen te nemen, in procedures maar ook daarbuiten. Het uurtarief van onze advocaten is altijd scherp en mogelijk tot prijsafspraken.